Valitse sivu

Varausehdot

Majoituksen varausehdot:

Taikaloora noudattaa majoituspalveluissaan seuraavia varausehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi kun asiakas on maksanut näissä ehdoissa mainitun ennakkomaksun.

Varaaminen ja maksu:

Varaus vahvistuu kun asiakas maksaa ennakkomaksun (20 % vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään 3 viikkoa ennen loman alkua.

Peruutus:

Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan varauksensa, tulee hänen ilmoittaa peruutuksensa välittömästi vuokranantajalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa aikaisemmin kuin 3 viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista pidätetään peruutuskuluina ennakkomaksu. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen varauksen alkamista, veloitetaan koko vuokra.

Mikäli varaus peruutetaan ennen vuokra-ajan alkamista varauksen jälkeen sattuneen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen johdosta, joka on sattunut vuokralaiselle tai hänen lähiomaiselleen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa vuokra takaisin vähennettynä ennakkomaksulla. Tapaturmasta on ilmoitettava vuokranantajalle välittömästi ja esitettävä lääkärintodistus tai muu hyväksyttävä selvitys.

Mikäli peruutus tapahtuu vuokra-aikana ei vuokraa makseta takaisin.

Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai vuokra-aikaa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus:

Jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) voi lomakohteen omistaja irtisanoa vuokrasopimuksen. Vuokranantajan on tällöin viipymättä ilmoitettava peruutuksesta asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

Avainten luovutus:

Taikalooran majoituksissa on käytössä avainsäilöt. Avainsäilön koodi ilmoitetaan asiakkaalle hyvissä ajoin saapumispäivänä. Sisäänkirjautuminen saapumispäivänä klo 15 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Ajo-ohjeet kohteeseen (kartta + osoite) löytyvät Taikalooran nettisivuilta. Seuratkaa Taikalooran alueelle saavuttuanne majoitusjohtaisia opasteita löytääksenne oikeaan majoituskohteeseen.

Oleskelu lomakohteessa:

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00. Lomakohteen vuokraan kuuluu loma-asunnon vapaa käyttöoikeus. Loma-asuntoon sisältyvät kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) ellei erikseen liinavaatteita ole varauksen yhteydessä tilattu (15,-/setti/hlö). Liinavaatteiden käyttö on välttämätöntä.

Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja loppusiivouksesta huolehtii asiakas ellei loppusiivousta ole erikseen tilattu varauksen yhteydessä (hinta 90,-). Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja loma-asunnon omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä 90 euron suuruinen siivousmaksu.

Vahinkojen korvaukset:

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon kohteen omistajalle.

Henkilömäärä:

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksessa on ilmoitettu. Henkilömäärän ylityksestä ja tästä aiheutuvasta lisämaksusta on sovittava erikseen lomakohteen omistajan kanssa. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomatontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Mahdolliset valitukset:

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi loman aikana ilmoitettava kohteen omistajalle. Kirjalliset korvausvaatimukset on tehtävä 30 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä.

Sydämellisesti tervetuloa lomailemaan Oulujärven kauniisiin maisemiin!